Psycholoog | Psychosociaal therapeut | Coach

Leonard Roes (Jakarta, 1979). Om mensen te begeleiden op professioneel niveau is Leonard psychologie gaan studeren. Waarin extra aandacht is besteed aan individuele coaching, counseling en psychosociale begeleiding. Met aanvullende studies ter verdieping en verbreding van zijn professionaliteit. Leonard is zodoende eclectisch opgeleid en kan putten uit meerdere therapieŽn en theorieŽn om te interveniŽren. In de afgelopen jaren heeft Leonard gemerkt dat het combineren van verschillende methodieken en technieken goede resultaten oplevert. Hierdoor krijg je geen standaard vragenlijsten en opdrachten aangeboden. Maar begeleiding die goed is afgestemd op je hulpvraag, persoon en situatie. Met een directieve stijl sluit Leonard zich aan bij degene die tegenover hem zit. Waarin het inzicht van de cliŽnt, coachee, in zichzelf centraal staat. Leonard vind makkelijk aansluiting bij mensen en kijkt nergens gek van op. Hij denkt met je mee vanuit diverse invalshoeken en bied je nieuwe perspectieven. Leonard kan zeer kritisch zijn zůnder ooit te veroordelen. Zowel de positieve als negatieve ervaringen in het leven hebben Leonard als persoon en als hulpverlener gevormd. Levenservaringen die een opleiding je niet kunnen leren. Deze kennis verworven door ervaring neemt hij natuurlijk mee tijdens de hulpverlening. Leonard kan jou de veiligheid bieden die je nodig hebt om te groeien, zodat jij op jou unieke manier verder kunt komen in het leven.

Een goede psycholoog of coach in Uden

Aangesloten bij de NBTP Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie; de landelijke vereniging voor beroeps- en academische psychologen. Als geregistreerd professional moeten zij zich bij het uitoefenen van hun beroep houden aan de gedragsregels, die door de vereniging zijn vastgelegd in de NBTP-beroepscode. Zij kunnen daar op aangesproken worden.

Tevens aangesloten bij het NIBIG Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg, de NOBCO Nederlandse Orde van Beroepscoaches, EMCC European Mentoring & Coaching Council en de ACBS Association for Contextual Behavioural Science. Voldoet aan verschillende beroepscodes, eisen en gedragsregels om de kwaliteit te waarborgen. De kwaliteitswaarborging geschiet o.a. middels geaccrediteerde jaarlijkse bijscholing, intervisie en/of supervisie, intercollegiale kennisdeling, leertherapie, het lezen van vakliteratuur en diverse aanvullende professionaliseringsactiviteiten.